marți, 6 iulie 2010

Urgentare infintare filiala



Va trimitem adresa la care poate fi accesata pagina de Internet asociata site-ului nostru, dedicata in exclusivitate cadrelor militare disponibilizate, in rezerva si in retragere din localitatea/judetul dumneavoastra precum si din localitatile invecinate, inscrise in SCMD:

Am trimis cu un alt e-mail si autorizarea de a administra aceasta pagina de Internet. Astfel veti putea posta sau sterge articole, anunturi, fotografii, link-uri, etc. Daca doriti ca si alte persoane sa aiba acces si sa poata publica pe acest site, este necesar sa ne transmiteti adresele lor de e-mail (pana la 100 de persoane). Detalii tehnice puteti gasi pe Internet la:


Speram ca acest instrument oferit de noua tehnologie sa va ajute in comunicarea cu cadrele militare in rezerva si retragere, dar si cu cele active, astfel incat viitoarea filiala a SCMD din localitatea/judetul dumneavoastra sa devina o organizatie puternica si cunoscuta atat pe plan local cat si national,  si care sa contribuie substantial la indeplinirea obiectivului nostru comun:
“SCMD – cel mai puternic sindicat din Romania, incepand cu 2012”.

Demersurile si documentele care trebuiesc intocmite le puteti gasi accesand site-ul nostru la http://statutulcmd.blogspot.com

Pentru planificarea adunarii generale de constituire a filialei, va rugam respectuos sa-l contactati personal pe domnul presedinte al SCMD, Col. (r) dr. Mircea Dogaru, la unul din telefoanele: 0728118094 sau 0722131655.

Pentru orice informatie suplimentara nu ezitati in a ne contacta.

Cu deosebit respect,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu