marți, 12 februarie 2013

"TARA ARDE SI BABA SE PIAPTANA"




“TARA ARDE SI BABA SE PIAPTANA”
ADICA
NOI CONTINUAM SA SUFERIM DUPA ORDONANTELE PIERDUTE IAR PRESEDINTELE ARE GRIJA SCUTULUI ANTI RACHETA DE LA DEVESELU
In timp ce tot mai multe Filiale ale SCMD se trezesc la realitate si, actioneaza fiecare dupa cum le dicteaza constiinta si dupa posibilitati, presedintele SCMD Col(r) Dogaru Mircea se ocupa de  “Smenul Deveselu” de parca de asta ne doare pe noi acum cel mai mult.
Citez din editorialul presedintelui SCMD
“Presupunem ca, in final, putem afirma ca vom lupta hotarat, in continuare, pentru revenirea veniturilor noastre scazute, cel putin la nivelul din decembrie 2010, …”
Ce putem intelege din aceasta afirmatie “Presupunem ca, in final, putem afirma…”?.
Ori presupunem ori afirmam cu certitudine…nu?. De fapt, ceea ce pricep eu tot mai bine este ca, “presupunem” tot mai mult ca mai conducem acest sindicat si, “in final, putem afirma” ca SCMD traieste cu iluzii si sperante mult prea indepartate avand alte griji decat cele prioritare si fundamentale in acelasi timp.
Concluzia
Daca “vom lupta hotarat” ca si pana acum, fara o conceptie unitara rezultata si din propunerile si opiniile altor filiale sau membrii, fara a avea propriul “Stat major” care sa asigure comanda si controlul actiunilor, in mod sigur ne vom acoperii de Gloria eterna a unui ESEC major, aidoma stilului si modului de conducere actual al SCMD care “presupune ca vom lupta hotarat”. Dupa lecturarea editorialului presedintelui la adresa “Smenului Deveselu’ eu pot spune ca “presupun, ca pot afirma” ca toata munca desfasurata ca membru de sindicat din 2009 a fost degeaba si, ma gandesc serios, sa infiintez propria structura sindicala a militarilor rezervisti de toate categoriile daca se va continua pe stilul acesta de conducere haotica.

     Audentes fortuna juvat!
 Norocul surade celor indrazneti !

Col(r) Marian DUMITRESCU
Filiala Campulung Moldovenesc